СІМ СТУПЕНІВ ЗАШЛАКОВАНОСТІ ОРГАНІЗМУ
"ВІД Втоми до онкології"
Ступінь 1:
Втома. Токсини накопичуються в крові, печінці та шлунково-кишковому тракті. Наші органи не виконують своїх детоксикаційних функцій – клітина втомлюється боротися (нестача вітамінів).
Ступінь 2:
Головні болі. Йде подальше накопичення шлаків у крові, у корі
головного мозку, у нервовій системі.
Ступінь 3:
Алергічні прояви, тобто. накопичення шлаків у печінці, нирках, які теж не справляються зі своїми функціями. Це природна реакція організму, який намагається захистити себе.
Ступінь 4:
Камені, ліпоми, міоми, фіброми, кісти, поліпи. Якщо ми не займаємося профілактичним чищенням свого організму, то йде накопичення шлаків
та їх концентрація.
Ступінь 5:
Ожиріння, поліартрити, артрити, ревматизм. Йде подальший розподіл шлаків по організму, починається подальша зміна форм, функцій та систем.
Ступінь 6:
Інфаркти, інсульти, гангрени, передраковий стан організму , коли він не може боротися з лавиною шлаків.
Ступінь 7:
Онкологія – помста природи за неосвічене ставлення людини
до себе, до свого харчування та способу життя.
Основною причиною зашлакованості організму є вживання в
їжу сурогатних продуктів та продуктів із сурогатними компонентами.
Всім відома сентенція "Здоров'я як погода, поки що хороше - не помічаєш".
Помічати ж здоров'я ми починаємо лише тоді, коли імунна система вже "волає" про допомогу, а фізіологічні адаптивні реакції організму вже надламані. Людину починають мучити часті застуди, алергічні реакції, біль у животі чи м'язах. Однак хвороба може "зайняти плацдарм" в організмі тільки в тому випадку, якщо виведено з ладу механізм імунної системи. Тому дуже важливо заздалегідь подбати про захисні сили організму, постійно підтримувати їхню чутливість і здатність до стрімкого реагування.
За статистикою останніх років, у всіх країнах світу багато захворювань пов'язані з порушенням харчування та неблагополучною екологічною обстановкою навколишнього середовища, а також стресами. Ми не завжди можемо контролювати вміст агресивних токсичних речовин у вживаних нами харчових продуктах, а вони, потрапляючи в наш організм, руйнують його, призводять до зниження опірності, порушення самоочищення і звідси – до більшої схильності до різних захворювань.